Beeld

Jaren 80

Hier vind je een grote hoeveelheid foto’s. De meeste zijn gemaakt door Rene van Basten. Die zag je zelden zonder zijn 2 spiegelreflex-camera’s om zijn nek.

Reünie 2004

In april 2004 organiseerden Hendrik van Nellestein en Hans Dekkers een reunie van de vrije radiostations uit de jaren 80. Locatie was het Kolpinghuis. Vooraf trof het Totaal-team elkaar voor het eerst na 20 jaar weer in pizzeria Pinoccio.

Reünie 2005

In 2005 was er opnieuw een reünie, dit maal op de zolder bij Mark Stevens. Gezellig samen herinneringen ophalen, het tonen van dia’s, het afspelen van ouden geluidsbanden en -cassettes. En dat alles “onder het genot van een hapje

Bezoek aan Omroep Gelderland in 2006

In 2006 hadden we een geweldige excursie bij Omroep Gelderland. Harry Nieuwland – daar werkzaam – leidde ons enthousiast en trots door alle ruimten en langs apparatuur.

Reünie 25 juni 2011

Gewoon gezellig de kroeg in en naar de chinees. Dit keer met een iets kleine groep, maar met een nieuwe reünist.

Reünie 4 september 2011

Wederom een reünie op de zolder bij Mark Stevens. Er kwamen nog Totaal-truien van 30 jaar oud te voorschijn.

Bezoek aan 100% NL in 2013

Op 30 juni 2013, precies 28 jaar na onze laatste uitzending, brachten we een bezoek aan 100% NL in Naarden. Op een bijzonder fraaie locatie werden we vol enthousiasme rondgeleid door directeur, mede-eigenaar en mede-oprichter van 100% NL, Herbert Visser.

Bezoek aan het Veronica-schip in 2014

Een prachtige dag was het. Heerlijk om op het water te vertoeven, samen met een stel oude radiovrienden met drankje en met onze nog oudere radiovriend; het voormalige schip van Radio Veronica.

Raad de Plaat op 16 mei 2015

Op 16 mei 2015 Rene van Basten, een zeer uitdagende “Raad de Plaat”-quiz in café de Kroon aan de Daalseweg in Nijmegen.

Jubileumreünie op 28 juni 2015

Bij Mark Stevens in de tuin en garage. Een jubileumreünie, want het was 30 jaar geleden dat Totaal was gestopt…..

Vierdaagse Nijmegen 23 juli 2015

Op initiatief van Tedje de Vries had Totaal een standje lang de Vierdaagseroute, op de Kwakkenbergweg in Nijmegen. Weer een mooie gelegenheid om als oude makkers bij elkaar te komen.

Bezoek Omroep Zender Museum 9 april 2017

Op 9 april heeft een groepje Totalers het Omroep Zender Museum in Lopikerkapel bezocht. In de oude “atoomvrije” bunker bleek een mooie collectie aan oude TV- en radiozenders en aanverwante objecten opgesteld te staan.

Een reactie plaatsen

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.